Buffet, frokost og brunch
Maden er en afgørende del af enhver fest. Den bidrager til stemningen, forbinder gæsterne og efterlader varige minder. Forkæl dine gæster med en elegant og velsmagende brunch eller buffet hos Hotel Papirfabrikken. Vores nøje sammensatte pakker byder på en raffineret kombination af delikate smagsoplevelser, fra friske blinis med ørredrogn til søde fristelser som sæsonens trifli. Det er den perfekte start på enhver festlig lejlighed.
Alle priser er inkl. moms og service.
Brunchbuffet
- Udvalg af pålæg
- Letrøget laks med rygeostcreme
- Udvalg af Them oste
- Yoghurt med granola
- Marmelader og Nutella
- Frugtfad
- Lun leverpostej med sprød bacon og stegte svampe
- Scrambled æg med bacon og små stegte pølser
- Lune pandekager med ahornsirup
- Udvalg af hjemmebagt brød
- Udvalg af sødt bagværk
- Kaffe og te
- Æblejuice, appelsinjuice og isvand
- Ingefærshots
Tilkøb pr. person
- Velkomstdrink; Mimosa med appelsinjuice og husets bobler: 45 kr.
Pris pr. person: 350 kr.
Reception
Nyd en lækker og varieret reception med et udvalg af delikate blinis med ørredrogn, sprøde krustader med hønsesalat, saftige sliders, salte nødder, smagfulde butterdejsstænger samt charcuterie og oste fra Them. En frisk trifli og hjemmebagt brød med økologisk smør fuldender den kulinariske oplevelse. Tilkøb af snacks eller caviar tilføjer det ekstra til oplevelsen.
Pris pr. person: 265 kr.
Se menuen
- Blinis med ørredrogn og creme fraiche
- Hønsesalat med æble og sennep i krustade
- Sliders med krabbe og sylt
- Saltede nødder
- Butterdejsstænger med bacon og pestocreme
- 3 slags charcuterie
- 2 oste fra Them med kompot
- Sæsonens trifli med vaniljecreme
- Hjemmebagte brød med økologisk smør
Den lille buffet
Forkæl dine gæster med en klassisk og velsmagende buffet, der indeholder et udvalg af lette forretter, møre hovedretter som langtidsstegt kalv og BBQ-braiseret grisenakke, friske salater og en lækker chokolademousse til dessert. Denne buffet er perfekt til en uformel og hyggelig sammenkomst. Tilkøb af sæsonens fisk tilføjer buffeten et ekstra pift.
Pris pr. person: 435 kr.
Se menuen
Forretter – serveret på tallerken
- Letrøget islandsk laks med rygeost, grillet agurk og dild
- Håndpillede rejer med tomatmayonnaise & karse
- Lokal skinke med pesto creme og sylt
Hovedretter – serveret på buffet
- Langtidsstegt kalv
- Pebersauce
- BBQ braiseret grisenakke
- Små danske kartofler vendt i urter
- Bagt sæson grønt
- Årstidens salat
- Surdejsbrød & økologisk smør
Dessert – serveret på buffet
- Klassisk chokolademousse med sprød crumble og bær
Tilkøb pr. person:
- Sæsonens fisk med smørsauce & fennikel: 25 kr.
Den store buffet
Forkæl dine gæster med en overdådig buffetoplevelse, der byder på elegante forretter som sliders med krabbe og røget okse med trøffelcreme. Hovedretterne inkluderer saftig rosastegte okseskuldre og kylling serveret med lækre saucer. Desserten frister med pocheret pære, brownie og et udvalg af Them oste. Det perfekte valg til de mere eksklusive lejligheder.
Pris pr. person: 475 kr.
Se menuen
Forretter – serveret på tallerken
- Sliders med krabbe og sylt
- Torskemosaik med saltet citrondressing
- Røget okse med trøffelcreme og urt
Hovedretter – serveret på buffet
- Rosastegt okseskulder
- Bearnaisesauce
- Kylling med citron
- Timiansauce
- Små danske kartofler vendt i urter
- Bagt sæsongrønt
- Årstidens salat
- Hjertesalat med hvidløgsdressing og croutoner
- Surdejsbrød og økologisk smør
Dessert – serveret på buffet
- Pocheret pære med vanilje og chokolade
- Brownie med bær og knas
- Tre Them oste med kompot
Tilkøb pr. person
- Sæsonens fisk med smørsauce og fennikel: 45 kr.
- Caviar: 35 kr.
- Frisk trøffel: 25 kr.
Forårspakke
Forkæl dine gæster med en smagfuld reception, der består af et spændende udvalg af lækkerier: Delikate blinis med ørredrogn, cremet hønsesalat i sprøde krustader, saftige sliders samt et lækkert udvalg af charcuteri og oste fra Them. Afslutningen byder på en frisk, sæsonbetonet trifli. Hjemmebagt brød og økologisk smør er naturligvis inkluderet – og ønsker du at gøre oplevelsen endnu mere eksklusiv, kan du tilkøbe snacks og caviar.
Pris pr. person: 1.095 kr.
Se menuen
Velkomst
- Husets bobler
Forret
- Hvide asparges med fjordrejer, blæk og urter
Hovedret
- Kylling med ramsløg, tærte med stuvet porre og sauce på fermenteret hvidløg
Dessert
- Rabarberkompot med sprød crumble, vaniljeis og tuille
- Oste fra Them
Vine
- Vi tilpasser vinmenu til maden og værtens smag. Der servere rød-, hvid- og dessertvin ad libitum under middagen
Kaffe
- Kaffe/te med 3 slags sødt
- Avec (tilkøb afregnes efter forbrug)
Natmad
- Valgfri natmad fra natmadsmenuen
Tilkøb pr. person
- Snacks: 75 kr.
- Caviar: 35 kr.
Sommerpakke
Nyd sommerens smag med denne indbydende pakke. Begynd med et glas bobler, før I fortsætter med stegt kulmule og danske ærter i en lækker champagnesauce. Hovedretten byder på dansk okse med majs og kantareller, og til dessert bliver dine smagsløg forkælet med friske jordbær med hyben og pannacotta. Pakken inkluderer en passende vinmenu ad libitum samt kaffe, te og sødt. Der er mulighed for at tilkøbe snacks. En ekstravagant pakke til en mindeværdig sommeraften.
Pris pr. person: 1.095 kr.
Se menuen
Velkomst
- Husets bobler
Forret
- Stegt kulmule med danske ærter og champagnesauce
Hovedret
- Dansk okse med majs og kantareller, dertil nye kartofler og honningsauce
Dessert
- Jordbær med hyben og pannacotta
Vine
- Vi tilpasser vinmenu til maden og værtens smag. Der serveres rød- og hvid- og dessertvin ad libitum under middagen
Kaffe
- Kaffe/te med sødt
- Avec (tilkøb efter forbrug)
Natmad
- Valgfri natmad fra natmadsmenuen
Tilkøb pr. person
- Snacks: 75 kr.
Efterårspakke
Omfavn efterårets hygge med denne stemningsfulde pakke. Begynd med et glas bobler og nyd en lækker forret med saltet torsk og sprød boghvede. Hovedretten byder på langtidsstegt kalv med græskar og portvinssauce, og måltidet afsluttes med en frisk æblesorbet, garneret med æblerasp og olivenolie. Pakken indeholder en afstemt vinmenu ad libitum samt kaffe og te med sødt. Tilkøb eventuelt snacks og skab en mindeværdig aften i godt selskab.
Pris pr. person: 1.095 kr.
Se menuen
Velkomst
- Husets bobler
Forret
- Saltet torsk med rosenkål, sprød boghvede og fløde
Hovedret
- Langtidsstegt kalv med variation af græskar og portvinssauce
Dessert
- Æblesorbet æblerasp og olivenolie
Vine
- Vi tilpasser vinmenu til maden og værtens smag. Der serveres rød-, hvid- og dessertvin ad libitum under middagen
Kaffe
- Kaffe/te med 3 slags sødt
- Avec (tilkøb afregnes efter forbrug)
Natmad
- Valgfri natmad fra natmadsmenuen
Tilkøb pr. person
- Snacks: 75 kr.